הוועדה המייעצת

הוועדה המייעצת 2016-11-04T16:55:39+00:00

הכירו את הוועדה המייעצת שלנו

הוועדה המייעצת מכוונת את הקליניקה מבחינה אסטרטגית ומספקת ייעוץ בנוגע לפרויקטים השונים שהקליניקה יוזמת. חבריה המכובדים הם בעלי ניסיון עסקי ומשפטי עשיר, תכונות המהוות יתרון אדיר ללקוחות, חברי הקליניקה והסטודנטים.

רוג'ר גלדסטון
רוג'ר גלדסטוןנשיא ושותף מייסד
מייסד קבוצת גלדסטון, חבר במועצת המנהלים של ארגונים רבים, מייסד שותף של הקליניקה המשפטית בבינתחומי הרצליה ושל ועידת ההשקעות "Ira Sohn" בישראל.

דן ניר
דן נירנשיא ושותף מייסד
דן ניר בעל תואר במדעים וכלכלה מאוניברסיטת פנסילבניה. מתגורר ועובד בארה"ב. דן ניהל קרן גידור במשך כ-25 שנים וכיום עוסק בהשקעות פרטיות ובפילנתרופיה.
סטיבן גולדברג
סטיב הינו בוגר של אוניברסיטת הרווארד ומשפטים מ- N.Y.U. סטיב משמש כעו"ד בקליפורניה וניו-יורק וחבר וועדה במספר ארגונים ללא כוונות רווח אשר פועלות למען ישראל.
איתן ישראלי
לאיתן מעל 19 שנות ניסיון עם חברות טכנולוגיה בינלאומיות. איתן הוביל את ההנפקה של WIX לציבור והצטרף אליה ב-2014 כסמנכ"ל ויועץ משפטי. קודם לתפקידו ב-Wix היה איתן שותף מייסד בפירמת עורכי דין מובילה שעסקה בין היתר בעסקאות בינלאומיות של חברות טכנולוגיה..
נגישות