הצוות

הצוות 2018-10-21T14:36:08+00:00

פגוש את הצוות

חברי הצוות שואפים לעשות כמיטב יכולתם על מנת להשיג את מטרות הקליניקה, להשפיע ולהעניק ככל האפשר מבחינת תרומה חברתית, ולוודא כי אתה, הלקוח שלנו, מצליח.

דן ניר
דן ניר נשיא ושותף מייסד

דן ניר בעל תואר במדעים וכלכלה מאוניברסיטת פנסילבניה. מתגורר ועובד בארה"ב. דן ניהל קרן גידור במשך כ-25 שנים וכיום עוסק בהשקעות פרטיות ובפילנתרופיה.

רוג'ר גלדסטון
רוג'ר גלדסטון נשיא ושותף מייסד

מייסד קבוצת גלדסטון, חבר במועצת המנהלים של ארגונים רבים, מייסד שותף של הקליניקה המשפטית בבינתחומי הרצליה ושל ועידת ההשקעות "Ira Sohn" בישראל.

פרופ' עמיר ליכט
פרופ' עמיר ליכטיועץ אקדמי

פרופ' עמיר ליכט בעל תואר LL.M. ו-S.J.D. מבית הספר למשפטים של הרווארד, וכן תואר ראשון במשפטים וכלכלה מאוניברסיטת תל אביב. פרופ' עמיר ליכט מלמד דיני תאגידים ורגולציית ניירות ערך במרכז הבינתחומי הרצליה. תחומי המחקר שלו הינם: משפט וכלכלה, משפט אפוטרופסות, ממשל תאגידי השוואתי, תקנות בינלאומיות לניירות ערך ועוד

עינת כץ
עינת כץמנהלת הקליניקה

עינת בעלת תואר ראשון LL.B במשפטים ו-B.A במנהל עסקים, מהמרכז הבינתחומי. עינת עבדה במשרדי עורכי דין הגדולים, והתמחתה במשפט מסחרי, קרנות הון סיכון, חברות היי-טק וסטארט-אפ. במסגרת תפקידיה עינת לקחה חלק בעסקאות מורכבות במגוון תחומים לרבות אינטרנט, מדיה, סייבר, מיזוגים ורכישות, השקעות קרנות הון סיכון ו-Private Equity.

אסף בן דוד
אסף בן דודיושב ראש ועדה מייעצת ומייסד מקצועי

בעל תואר ראשון LL.B במשפטים ו-LL.M במשפט עסקי מהמרכז הבינתחומי. אסף עבד במשרדי עורכי דין הגדולים ביותר, והתמחה במשפט מסחרי, קרנות הון סיכון, דיני אינטרנט ומחשבים וחברות הזנק. בשנת 2014 הקים את הקליניקה להנגשת המשפט לסטארט-אפים בבינתחומי הרצליה במסגרתה ניתן ליווי משפטי ועסקי למאות יזמים ומיזמים. אסף משמש כמרצה אורח בכנסים בתחום היזמות והמשפט, ומלמד מספר קורסים בבינתחומי, לרבות קורס "משא ומתן בינלאומי עסקי", "יזמות וניהול עסקים" ועוד.

לי רמתי - אורון אופק
לי רמתי - אורון אופקרכזי הקליניקה
רכזי הקליניקה הינם בוגרים מהשנה שעברה אשר בלטו מעל השאר. הם אלו שעושים את כל העבודה הקשה מאחורי הקלעים.
הסטודנטים בקליניקה 2018-19

מימין לשמאל:

שורה עליונה: רותם ברנע, ירדן טל, ג'ייסון רוזנברג, אלעד ניסנברג, עומר גדי, עומר אילוז, עומר קלו, רן קנר, עו"ד עינת כץ, לי רמתי, אורון אופק.

שורה אמצעית: אליזה קרסנטי, שרון ברקוביץ', מאי וינשטוק, מיכל עיאש, אור אנגלר-שר, גלעד לוין.

שורה קדמית: דניאל נאמן, בר כהן, שני שוופי.

נגישות