הצוות

הצוות 2017-12-03T12:22:40+00:00

פגוש את הצוות

חברי הצוות שואפים לעשות כמיטב יכולתם על מנת להשיג את מטרות הקליניקה, להשפיע ולהעניק ככל האפשר מבחינת תרומה חברתית, ולוודא כי אתה, הלקוח שלנו, מצליח.

דן ניר
דן ניר נשיא ושותף מייסד

דן ניר בעל תואר במדעים וכלכלה מאוניברסיטת פנסילבניה. מתגורר ועובד בארה"ב. דן ניהל קרן גידור במשך כ-25 שנים וכיום עוסק בהשקעות פרטיות ובפילנתרופיה.

רוג'ר גלדסטון
רוג'ר גלדסטון נשיא ושותף מייסד

מייסד קבוצת גלדסטון, חבר במועצת המנהלים של ארגונים רבים, מייסד שותף של הקליניקה המשפטית בבינתחומי הרצליה ושל ועידת ההשקעות "Ira Sohn" בישראל.

אסף בן דוד
אסף בן דודמנהל הקליניקה

בוגר המרכז הבינתחומי הרצליה, בית ספר רדזינר למשפטים. אסף בעל תואר ראשון LL.B במשפטים ו-LL.M במשפט עסקי. התמחותו הינה במשפט מסחרי, קרנות הון סיכון, דיני אינטרנט ומחשבים וחברות הזנק. בשנת 2014 גויס אסף לשם הקמת הקליניקה להנגשת המשפט לסטארט-אפים.

פרופ' עמיר ליכט
פרופ' עמיר ליכטיועץ אקדמי

פרופ' עמיר ליכט בעל תואר LL.M. ו-S.J.D. מבית הספר למשפטים של הרווארד, וכן תואר ראשון במשפטים וכלכלה מאוניברסיטת תל אביב. פרופ' עמיר ליכט מלמד דיני תאגידים ורגולציית ניירות ערך במרכז הבינתחומי הרצליה. תחומי המחקר שלו הינם: משפט וכלכלה, משפט אפוטרופסות, ממשל תאגידי השוואתי, תקנות בינלאומיות לניירות ערך ועוד

רוני גבאי - רועי מירום - דניאל מזרחי
רוני גבאי - רועי מירום - דניאל מזרחירכזי הקליניקה
רכזי הקליניקה הינם בוגרים מהשנה שעברה אשר בלטו מעל השאר. הם אלו שעושים את כל העבודה הקשה מאחורי הקלעים.
הסטודנטים בקליניקה 2017-18

שורה עליונה: אור בקאי, עוז גבאי, אורון אופק, אסף יצחקי, חן פוצצי, בר סוסובר, מתן גווילי, גל קלינסקי, עילי אנג׳ל, טל עזריאל, דרור לוי.

שורה קדמית: אור קינן, מיכל גוטליב, דנה זהבי, שיר שאוליאן, בר פנסטר, ספיר סנדרוב, עו״ד אסף בן דוד, לי רמתי, עינאל ירימי אלקון, נעה שקילר, דניאל גבריאלי, זיו עידן, בר כאשי.

נגישות